Søk
Close this search box.

BG Automatgirservice

Hvorfor BG Automatgirservice?

Automatgirolje må skiftes akkurat som motorolje. Hvorfor? Fordi skitten og forurenset olje med lavere smøreevne ofte gir høyere drivstofforbruk, ujevn giring og økt risiko for girkassehavari. Den gamle metoden på «standard» automatoljeskift har vært å åpne bunnpluggen og tappe oljen som renner ut for å så fylle på ny. Denne metoden bytter kun 1/3 av oljen. Det vil si at 2/3 av den gamle oljen blir liggende igjen i systemet. Den gamle oljen inneholder slam og avleiringer som man da ikke blir kvitt, men i stedet kan løsne og blande seg med den nye oljen. Gjør den det vil avleiringene bli med rundt i systemet og kan tette trange oljekanaler og ventiler, som gir ujevn giring.

Hva gjør BG Automatgirservice?

Vi bruker en rensemaskin som utfører komplett rens av hele automatgirkassesystemet, samt bytte av all automatolje. Det tilføres først en rensevæske i den gamle oljen som løsner opp slam og avleiringer. Med motoren i gang sirkulerer rensestoffet gjennom hele girkassen og løser opp avleiringene på en trygg måte. Gammel olje suges så ut samtidig som ny olje pumpes inn. Til slutt fyller vi på automatoljetilsetning som forsterker ny olje og reduserer dannelsen av nye avleiringer som forlenger både oljens og girkassens levetid.

Resultatet etter BG Automatgirservice

Ved fullført BG Automatgirservice har vi byttet all olje. Girkassen er renset innvendig og avleiringer fjernet. Den nye oljen får fullverdig smøreevne på alle bevegelige deler. Levetiden til automatgirkassen forlenges, og bilen får tilbake myk giring. Når bilen girer riktig bruker den mindre drivstoff og er morsommere og mer behagelig å kjøre!

Vi anbefaler BG Automatgirservice hver 60.000 km

Protection-Plan-Logo-1.png

BG Automatgirservice
inngår i BG Protection Plan.

Bestill time her

Flere tjenster

Kundeandmeldelser

alf j
alf j
23 April 2024
God service! Fin lokasjon
Ja Nonym
Ja Nonym
14 April 2024
Bruker disse på de mer avanserte reparasjonene, de er greie på pris, og veldig gode på kundeservice!
Stine Haugom
Stine Haugom
12 March 2024
Fantastisk god service og hyggelige folk. Anbefales på det varmeste.
Vidar Øverby
Vidar Øverby
10 November 2023
Rask og fin service, og blide folk, meget fornøyd.
Stig Kampesveen
Stig Kampesveen
24 April 2023
Vil påstå at dette er beste bilverksted i sør-Gudbrandsdalen.
Arild Holen
Arild Holen
18 December 2022
God service,- raskt og tillitvekkende.
Pierre-Olivier DEMULSANT
Pierre-Olivier DEMULSANT
2 August 2022
Helpful, friendly and knowledgeable staff. Stopped by one morning during my travel, needing break pads to be replaced a lot sooner than anticipated and was greeted with warm welcome. They managed to squeeze me in their calendar and to get repairs done in a few hours.
Marlen Brandal
Marlen Brandal
14 July 2022
Rask og super service ????
Timeforespørsel mottatt

Takk skal du ha

Vi går igjennom din forespørsel og sjekker ledig kapasitet,
vi bekrefter timen din pr. tlf, sms eller e-post!