Søk
Close this search box.

Kompetanse

Vi reparerer alle bilmerker

Uansett hvilket bilmerke du kjører, så er det en MECA mekaniker med riktig kompetanse og opplæring til å reparere din bil.

Når du leverer inn bilen din til et MECA autorisert bilverksted, kan du være trygg på at den havner i gode hender. MECA verksteder kan utføre samme service og reparasjoner som merkeverkstedet.

Siden gruppeunntaket ble innført i 2003, står du fritt til å levere bilen din hos det verkstedet du selv velger – uten at det påvirker garantien på bilen din.

Alltid riktig kompetanse og opplæring
Man kan tenke at et hvilket som helst verksted kan bytte en reservedel eller utføre service på en bil.

Men så enkelt er det ikke. Man må vite hva som gjelder for nettopp ditt bilmerke, modell og årsmodell – og det krever kontinuerlig opplæring innen ny bilteknologi.

Bilmekanikere hos MECA verksteder arbeider med flere merker og modeller, og får stor erfaringsbasert kunnskap, hvilket selvfølgelig er en fordel når man skal løse problemer.

Vi har en egne ansatte undervisere som lærer opp våre mekanikere i bilens ulike systemer, så vel mekaniske som elektroniske.

Alle MECA verksteder har forpliktet seg til å gjennomgå kurs minst to ganger i året for å oppdatere seg på alt nytt – og ikke minst for å utveksle erfaringer.

Bestill tid hos ditt lokale MECA-verksted.

Les mer om hvordan våre mekanikere undervises.