Søk
Close this search box.

Fritt verkstedvalg

Du velger selv bilverksted

Fritt verkstedvalg og fritt valg av deler, som bileier har du rett til å velge fritt mellom verksteder og deler når bilen din trenger service eller reparasjon – også i garantitiden!

Uansett hvilket bilmerke du kjører, så står det en stab av dyktige mekanikere og venter på den her hos meca.

Verksteder i meca-kjeden har kompetansen til å ta hånd om alle vanlig forekommende bilmerker, uansett årsmodell. Vi skrur på forskjellige bilmerker hver dag, og gir hver bil den oppmerksomheten den krever.

Mange tror fortsatt at man må benytte et verksted autorisert av bilfabrikanten for at garantien skal gjelde. Men det stemmer ikke. Siden 2002 har vi eu-regler som gir deg som bileier rett til å få utført service på bilen din der du vil.

Meca verksteder har kunnskapen og autorisasjon til å gjennomføre nøyaktig samme service eller reparasjon som bilforhandlerens verksted – også i bilens garantitid. Meca-verkstedets stempel i serviceheftet er like mye verdt som merkeverkstedets.

Det er en selvfølge at vi benytter oss av originaldeler eller reservedeler som holder minst like høy kvalitet som originaldeler. Ofte kommer våre reservedeler og bilfabrikantens reservedeler fra samme leverandør.

Vi benytter oss alltid av moderne instrumenter til diagnose og feilsøking samt eventuell oppgradering av bilens programvare. Disse instrumentene kommer enten fra samme fabrikant som de merkeautoriserte verkstedene får sine instrumenter fra, eller fra frittstående fabrikanter som har programvare verifisert og oppdatert av bilfabrikantene.

Ved å benytte universalinstrumenter, kan vi holde kostnadene nede – noe som selvfølgelig kommer deg som kunde og bileier til gode.

Her kan du lese mer om hvilke rettigheter du har til selv å velge bilverksted.